Reviews

Leuk als je een review wilt plaatsen op mijn website. Dat kan via onderstaande formulier: 'Reactie plaatsen.  Naast de reviews op mijn website kan je ook reviews plaatsen en lezen op: Facebook en Google

Reactie plaatsen

Reacties

Mariska Olgers
14 dagen geleden

Wat een geweldige ervaring! Onze kater Zeus is deskundig bevrijd van zijn klitten en ook zijn katerstaart was in goede handen. In alle rust en met heel veel liefde was de behandeling ook een prima ervaring voor hem! Echt een adres om te onthouden!

Evelien
4 maanden geleden

Wat een prettige ervaring voor onze kater. Hij had erg last van vilt op sommige plekken en ze heeft hem erg op zijn gemak gesteld en super geholpen. Ben erg tevreden.

Jikke
4 maanden geleden

Ben voor het eerst met mijn (langharige) kat naar een trimsalon geweest en ze heeft genoten van vooral de snacks ;-)
Helaas liet ze zich niet gemakkelijk op haar rug/zij liggen maar uit alles bleek dat ze zich comfortabel voelde. Ze chillde 'm lekker op de grond en maakte zelfs gebruik van de kattenbak.
Hier ga ik terugkomen :)

Lotte
een jaar geleden

Heel fijn geholpen, ze nam alle tijd voor m’n kat en stelde haar echt op haar gemak. Kom zeker nog een keer terug en raad het dan ook iedereen aan

Emma
een jaar geleden

Super goede ervaring! Dit was de eerste keer dat mijn kat naar de trimmer ging en het ging super goed. Ze ging heel rustig te werk en gaf nuttig advies voor de verzorging. Mijn kat vond het erg leuk om door het raam te kijken en vond de afleiding met snacks ook zeker niet erg. Echt een aanrader!

Lise
een jaar geleden

Super ervaring! De eerste keer dat mijn kat bij de trimsalon is geweest zonder een roesje (verplicht bij vorige salon), maar ze nam alle tijd en het ging super goed. Veel afleiding aanwezig voor de katjes, ben erg verrast dat het zo makkelijk ging. Mijn kat is weer lekker mooi verzorgd en klit vrij. :)

Marianne Homsma
een jaar geleden

Mijn niet zo stoere kater was erg op zijn gemak en viel op het einde bijna zelfs in slaap.
Rustige en vriendelijke benadering!
Erg tevreden en goed tips gekregen.
Zeker voor herhaling vatbaar

Hennie
een jaar geleden

Wat een fijne ervaring voor zowel dier als mens!
Astrid is heel rustig en geduldig waardoor mijn kat steeds meer ging ontspannen.
Ik als eigenaar heb goeie tips en adviezen gekregen, en het allerbelangrijkste: de kat had geen last van een nare ervaring!
Die ging bij thuiskomst spelen alsof er niks was gebeurd.
Zeker voor herhaling vatbaar,een bezoek aan deze trimsalon :)