Lysette`s dierenzorg

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 09:55

Stress omtrent de verzorging van je huisdieren? Niet nodig, Lysette`s dierenzorg is een hele leuke dierenoppasser in Goutum-Sud die je graag uit de brand helpt. Zij komt graag bij je langs om je huisdier(en) aandacht te geven en te verzorgen.

Lysette is een spontane en zorgzame vrouw met kennis van verschillende dieren. Zo is ze opgegroeid met verschillende soorten huisdieren van parkieten tot aan katten. Maar ook heeft ze ervaring met paarden en konijnen. Haar passie voor dieren heeft ze verder kunnen ontwikkelen via de opleiding dierenverzorging. Dat Lysette geen uitdaging uit de weg gaat bewijst ze ook omdat ze inmiddels al ruim 6 jaar deze dienstverlening aanbiedt. Wil jij weten wat Lysette`s dierenzorg voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder. 

Lysette komt uit een groot gezin met drie broers en een zus. Inmiddels woont ze samen met haar partner en zoontje in Goutum-Sud. Ze heeft de opleiding dierenverzorger gevolgd en wilde dan ook later met dieren werken. In een dierenwinkel vond ze niet de uitdaging en de diversiteit die ze graag wilde. Dit was mede de motivatie om haar eigen bedrijf op te starten.

Inmiddels bestaat haar eigen bedrijf al zes jaar. Ze heeft een duidelijke visie door niet alleen te willen focussen op één specifiek dier. Ze vindt alle huisdieren leuk en biedt hierin ook verschillende mogelijkheden aan als honden uitlaten, vachtverzorging van verschillende dieren, nagels knippen en het geven van eten/ drinken en aandacht.

Wees niet bang als je denkt dat je ‘moeilijke’ huisdieren hebt. Zo vertelde Lysette dat zij met regelmaat een hond (Rhodegian Ridgeback) uitlaat. Deze hond kon Lysette in het begin niet aaien. Maar door geduld en kennis heeft zij nu een manier gevonden om het voor beide partijen zo aangenaam mogelijk te maken. ‘Ondanks dat het geen gemakkelijke hond is, ga ik wel met enthousiasme naar hem toe’. Ze merkt dat hij steeds meer begint te luisteren naar de verschillende commando`s en ze mag hem inmiddels ook aaien.

Lysette heeft verschillende klanten. Zo heeft ze een aantal vaste klanten in de week die graag willen dat hun hond aandacht krijgt en uitgelaten wordt tijdens werkdagen. Maar ook zijn er klanten die graag willen dat ze een uurtje langs komt omdat ze een dagje weggaan of met vakantie gaan.

Wees niet verlegen als je bijvoorbeeld één keer uit de brand geholpen moet worden. Lysette is erg zorgzaam en denkt graag met je mee. Stuur haar daarom gerust een whatsappbericht: 06 5465 2663 of een e-mail: LysettesDierenzorg@Gmail.com.

Ze heeft grote plannen die ze graag binnen nu en jaar wilt gaan uitvoeren. Ben je ook nieuwsgierig wat ze voor jou kan doen nu of in de toekomst? Volg haar dan op instagram  of via facebook.

 

Lysette`s dierenzorg

Email LysettesDierenzorg@Gmail.com 

Telefoon 06 5465 2663 (whatsapp is ook mogelijk)

 

Ben je ook nieuwsgierig naar mijn interview? Klik dan hier

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.