Afspraak maken

De trimbehandeling vindt plaats in mijn trimsalon. Je mag uiteraard tijdens de trimbehandeling er bij blijven. Wil je liever tijdens de trimbehandeling snel een boodschap doen? â€‹Dat kan natuurlijk ook! 


De reis en trimbehandeling kan erg spannend zijn voor je kat. Daarom is het advies om alleen te komen met je kat/katten. Lukt het niet om bijvoorbeeld een oppas te regelen? Dan mogen de kinderen uiteraard mee. Het verzoek is dan wel om een rustige sfeer te houden.

 

Wil je graag dat ik bij je thuis langs kom omdat je door omstandigheden niet naar de trimsalon kan komen? Dan komt de trimsalon wel naar jou toe! Neem hiervoor contact met mij op via: 06 - 13 34 26 88 of stuur een mail naar info@kittiesenzo.nl. De voorwaarden dat je een kleine ruimte hebt met een kras vaste tafel. 

 

Afspraak annuleren?

Wil je graag een afspraak annuleren? Dat kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Daarna ben ik genoodzaakt om de trimbehandeling in rekening te brengen. Stuur hiervoor een berichtje naar: 06 -13 34 26 88

 

Heb je een spoedsituatie en kan het geen dag wachten? Bel gelijk naar: 06 -13 34 26 88. Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Wil je graag een afspraak inplannen? Dat kan via onderstaande button. Ik werk met een online agenda waarbij jezelf een datum en tijdstip na keuze een trimbehandeling kan inplannen. Heb je meerdere katten? Geen probleem. In de online reserveringssysteem kan je dit aangeven tot een maximum van zes katten.


Tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren

Jij als verzorger mag er uiteraard bij blijven

Gratis vachtverzorgingsadvies

 

Heb je vragen? Neem contact op